Klar til Årets Kok og Tjener

Timm Vladimir.

Timm Vladimir.

Skuespiller og madentusiast Timm Vladimir skal styre slagets gang, når Årets Kok og Årets Tjener bliver kåret søndag den 22. februar i Bella Center.

Begge konkurrencer har haft nogle af de største navne inden for restaurantbranchen på sejrsskamlen. Både den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, og den tidligere verdens- og europamester for tjenere, Jacob Kocemba, har vundet konkurrencen. Dertil kommer en buket af køkkenchefer på landets gourmethøjborge.
Årets Kok og Årets Tjener arrangeres af Horesta og 3F.

Timm Vladimir var i 2011 med i amatør-kokkekonkurrencen MasterChef på TV3, hvor han løb af med sejren, og da TV3 inviterede til MasterChef All Stars, vandt han også den.

I mellemtiden havde han startet Timm Vladimirs Køkken, hvor amatørkokke kan prøve deres færdigheder og lære nye gastronomi-tricks  i en afslappet atmosfære.

I december sagde han ja til en bestyrelsespost i Copenhagen Cooking, og på torsdag starter han sit eget madprogram på DR1, ’Timm & Gryderne’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.