Klar til charterfest i Billund

2019/08/defaultmain.jpg

JUBILÆUM: I morgen fejrer Billund Lufthavn sit eget jubilæum med charterbranchen i fokus, fordi den har betydet så meget for lufthavnens udvikling.

Billund Lufthavn åbnede i november 1964 og fejrer jubilæum hele året. I morgen er det charterbranchens passagerer, som kan være med. Der er lagt op til en virkelig charterfest med 1.000 deltagere i den store fragtterminal, som omdannes til en stor strandbar med helstegt pattegris og farverige drinks.

Lis Sørensen og Stagebreakers sørger for underholdningen, og livsstilekspert Anne Glad causerer om charterrejsens udvikling.

”Vi bruger jubilæumsåret til at sætte ekstra fokus på vores gode samarbejde med charterselskaberne. Vi er begejstrede over, at så mange chartergæster vil være med til at fejre branchen og gøre charterbranchen synlig i dag, ” siger marketingchef Jesper Klausholm.

Charterturismen har altid fyldt meget i Billund. I dag kan man rejse til mere end 50 forskellige destinationer med direkte fly.

Fra danske charterselskaber er der deltagelse fra Spies, Star Tour, Bravo Tours, Falk Lauritsen, Club La Santa, primo Tours og Gislev Rejser.