Klar til Danish Events & Meetings Awards 2016

MPI Award

MPI – Meeting Professionals International – er verdens største organisation for mødebranchen og har ca. 17.400 medlemmer på verdensplan. Der er ca. 180 medlemmer i den danske afdeling.

TURISME: I samarbejde med bl.a. Dansk Erhverv og Wonderful Copenhagen skifter Danish MPI Awards i år navn til Danish Events & Meetings Awards – DEMA. Priserne uddeles 27. april i København..

Formålet med DEMA er at signalere en mere seriøs brancheplatform, der hylder de mest inspirerende og iderige i branchen og fungerer som løftestang til at formidle eksempler på, hvordan events og møder kan skabe værdi, hedder det.

Danish Events & Meetings Awards 2016 finder sted 27. april i DR Koncerthuset i København. Billetprisen er 695 kr.

Award-aftenen ledes af konferencier Emil Thorup, der bl.a. vil byde på 10 prisoverrækkelser – der kommer musikalske indslag fra Medina og Burhan G.

Navneskiftet til Danish Events & Meetings Awards forventes at give award-showet en bredere appel i medier og øge muligheden for at anvende det som kommunikationsplatform og talerør i MICE-branchen.

Med til introduktionen af DEMA kommer en juryformand, Steen Møller, til daglig Head of Business Events Denmark hos VisitDenmark. Han skal lede juryarbejdet med at fastsætte hvilke priser, der skal overrækkes, og hvordan processen omkring indstillingskriterier, nominering og udvælgelse skal foregå.

Danish Events & Meetings Awards 2016 nye jurymedlemmer er bl.a.: Jonas Wilstrup, underdirektør i Wonderful Copenhagen, Allan L. Agerholm, adm. direktør i Bella Centers BC Hospitality Group, Emilie Pii Mohr fra Novo Nordisk og Karin Krogh, bestyrelsesformand i MPI Denmark.

Steen Møller siger: ”For at få synliggjort alt det gode arbejde i vores branche, er det vigtigt, at alle i branchen byder ind. Vær stolt af dit arbejde og indsend det til vurdering. Juryen håber meget på at se en masse indstillinger fra bureauer, specialister, hoteller og venues, men specielt fra de mange ude i virksomhederne, som har ansvar for events, konferencer og møder. Dette giver juryen det bredeste vurderingsgrundlag.”

Der er indstillingsfrist til DEMA 2016 den 31. marts.

Se mere på hjemmesiden: mpidenmark.dk/dema16