Klar til Nordens største rejsemesse

Teamet bag Ferie for Alle i år var fra venstre projektchef Anders Ladefoged Mortensen, projektkoordinatorer Johnny Frandsen og Maja Kjær Juul, projektleder på Camping, Knud Juhl Sørensen, samt Key Account: John Jensen.

Teamet bag Ferie for Alle sidste år var fra venstre projektchef Anders Ladefoged Mortensen, projektkoordinatorer Johnny Frandsen og Maja Kjær Juul, projektleder på Camping, Knud Juhl Sørensen, samt Key Account: John Jensen.

REJSEBRANCHEN: I morgen åbner 18. Ferie for Alle i Messecenter Herning; den tiltrækker over 60.000 besøgende. Ca. 75 rejsebureauer, 10 flyselskaber, blot to lufthavne og turistkontorer fra 29 lande deltager; i alt er der næsten 1.100 udstillere. Fredag efter lukketid er der igen komsammen for udstillerne.

”Forberedelserne er gået efter planen, og vi har haft god dialog med udstillere som ønskede at fremvise noget ekstra og nye ideer; bl.a. er Bravo Tours’ stand markant forbedret, Apollo fremviser også stor stand, mens en af de flotteste stande tegner til at blive Indiens,” siger Messecenter Hernings projektchef for weekendens feriemesse, Anders Ladefoged Mortensen, der i år står i spidsen for sin 10. Ferie for Alle til standby.dk

I år er Tyskland partnerland for Ferie for Alle, der breder sig over 66.000 kvadratmeter – alle Messecenter Hernings udstillingshaller er i brug, også i år den såkaldte runde Hal B, der vil byde på aftenstemning med fokus på bl.a. Tyskland og camping, camping er som altid det mest fyldige område på Ferie for Alle – nemlig i otte af de 14 messehaller.

”Der bliver godt fyldt op, men der vil være god plads til publikum og udstillerne,” lover Anders Ladefoged.

Hal M er atter samlingssted for udlandsrejser og charterferier, mens de primært oversøiske rejsebureauer igen er i Hal G; igen i år har Hal G en business lounge, hvor udstillerne kan slappe og networke.

Messen har turistkontorer og repræsentation fra 29 lande. Der er 42 rejsebureauer med navnlig fokus på oversøiske rejser, 25 rejsebureauer med fokus på Europa, 11 charterbureauer samt rejsebureauer med speciale i krydstogter og busrejser.

Hertil kommer 10 flyselskaber, bl.a. Air France KLM, Aeroflot, British Airways og Thai Airways.

Kun to danske lufthavne stiller op i Herning, ligesom sidste år Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

I alt har Ferie for Alle i år 1.096 udstillere, otte mere end den forrige rekord.

Fredag efter lukketid er der atter komsammen for udstillerne i Messecenter Hernings restaurationsområde.

Pris-uddelinger

Under Ferie for Alle uddeles mindst tre priser. Danske Rejsejournalisters overrækker Havfrueprisen og Årets Rejsejournalist ved åbningen af Ferie for Alle fredag. Der er også uddeling af Danish Coach Award i busrejsebranchen.

Ferie for Alle har fem temaområder: Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland.

Læs mere på ferieforalle.dk.