Københavns Lufthavn mister atter topdirektør

Peter Hansen.

Peter Hansen.

LUFTHAVNE: Sidste år skiftede lufthavnen finansdirektør, til juli stopper lufthavnens personaledirektør. Begge funktioner er i lufthavnens øverste direktørgruppe på seks mænd.

HR(Human Ressources)-direktør Peter Hansen forlader 1. juli Københavns Lufthavn til fordel for et job som Senior Vice President for HR i Haldor Topsøe-koncernen.

Peter Hansen har været HR-direktør i Københavns Lufthavn i snart fem år. ”Jeg har været meget stolt af at være en del af CPH og af at skabe resultater sammen med organisationen. Når jeg nu skifter job, er det fordi jeg er blevet fristet af opgaven i en international virksomhed, der skal få strategi, mål og medarbejdere til at fungere optimalt på tværs af grænser og kulturer”, siger Peter Hansen på lufthavnens hjemmeside.

”Peter har skabt rigtig gode resultater i Københavns Lufthavn, og jeg har sat stor pris på vores samarbejde. Jeg ønsker ham succes hos Haldor Topsøe”, siger lufthavnens, adm. direktør, Thomas Woldbye.

I juli sidste år sagde lufthavnen farvel til sin finansdirektør Per Madsen, som skulle tiltræde stilling som finansdirektør i Scandlines. Han blev erstattet af 38-årige Lars Jønstrup Dollerup, statsautoriseret revisor og ansat i Københavns Lufthavn i over seks år i ledende stillinger inden for økonomiområdet, senest som økonomichef.

Forud for ansættelsen i Københavns Lufthavn var Lars Dollerup i revisionsfirmaet Arthur Andersen, Deloitte og ISS.

Direktionen i Københavns Lufthavn udgøres i dag udelukkende af den adm. direktør, Thomas Woldbye, lufthavnens hjemmeside oplyser at de seks ”ledende medarbejdere” – de er alle mænd – er finansdirektør Lars Jønstrup Dollerup, salgsdirektør Carsten Nørland, teknisk direktør Christian Poulsen, driftsdirektør Kristian Durhuus, den afgående HR-direktør, Peter Hansen, samt kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen.