Køb billigere luksusvarer i London

London Skylines Skyscrapers along River thames at dusk England UKDykket i pundet betyder, at man lige nu får mere for pengene i London – og dermed har London overtaget New Yorks position som det bedste sted at købe luksusvarer billigt.

London er blevet verdens hovedstad for luksusbrands takket være faldet i pundet. Der har aldrig været et bedre tidspunkt for danske turister til at shoppe billigt i London. Den engelske hovedstad har overhalet New York som topspot for lave priser, og revisorfirmaet Deloitte har netop fremlagt en rapport, der viser, at 64% af de dyreste tasker og tøjmærker sælges billigere i Storbritannien end flere andre steder i verden.

Samtidig har British Airways særligt nedsatte billetpriser på BA.com til London fra både København og Billund.

Peter Rasmussen, nordeuropæisk chef for British Airways: ”De seneste seks måneders politiske begivenheder i Storbritannien har medført, at pundet er faldet, hvilket er godt nyt for dem, der gerne vil besøge London. Det betyder, at rejsende får mere for pengene og kan opleve London billigere end normalt.”

British Airways flyver til Terminal 5 London Heathrow op til 41 gange om ugen fra København og 11 gange om ugen fra Billund. Terminalen er hjemsted for butikker og brands som Armani, Hugo Boss, Bvlgari og Burberry – og ligger kun en kort tur fra Londons eksklusive indkøbscentre.