København får nyt boutiquehotel

hotel-sanders-københavnHOTELLER: I starten af 2017 åbner nyt boutiquehotel i København. Hotellet er designet og ejet af berømt tidligere balletdanser. Der er brugt næsten 50 mio. kr. på renoveringen. Der bliver færre, men større værelser.

Sander’s bliver efter sigende navnet på Københavns første luksus boutiquehotel. Hotellet i Tordenskjoldsgade tæt på Kgs. Nytorv får 52 værelser, der rangerer fra small til ekstra-large i størrelse, og hotellet er renoveret fra det gamle Hotel Opera.

Kølpin Group købte sidste år Hotel Opera af Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, og siden har en totalrenovering været i gang. Ved købet af Hotel Opera havde det 92 værelser – nu genåbner det med 52.

”For mig handler det om at skabe et hjem mere end at skabe et hotel. Et sted, hvor gæster kan spise, mødes og slappe af. Jeg håber virkelig, det bliver et sted, hvor kreative gæster har lyst til at bruge deres tid,” siger den verdensberømte tidligere balletdanser Alexander Kølpin til visitcopenhagen.com

Alt fra dørhåndtag til knapper på personalets uniformer er håndplukket, og hotellet skal ifølge Kølpin Group være det ultimative hotel i København inden for sin type.

Da Kølpin Group købte Hotel Opera fra Arp-Hansen i 2015 ønskede de en komplet totalrenovering af det gamle hotel. Bygningen er fra 1900.

Ifølge hjemmesiden ai.dk, firmaet repræsenterer bl.a. rådgivende arkitekter og ingeniører, var Hotel Opera ved købet af Kølpin Group ”slidt overalt, og alt indvendigt rives derfor ned. På 5. sal opføres elegante gæsteværelser og tagfladen udnyttes til en tagterrasse.

I forbindelse med totalrenoveringen bliver samtlige installationer i huset fornyet – dvs. alt el, VVS, ventilation, aircondition og afløb. Ved ombygning af hotellet udskiftes vinduer i hele huset, og facaden totalrenoveres til et samlet nyt facadeudtryk.”

Sander’s er Kølpin Groups tredje hotelejendom. De to andre er nordsjællandske Helenekilde Badehotel og Tisvildeleje Strandhotel.