København vært for verdens største energikongres

Øresund Energy Week i København og Malmö arrangeres af G20, som er verdens største økonomier og får deltagelse af energiministre, grønne organisationer og klimaeksperter, oplyser Statsministeriet.

Målet med Øresund Energy Week er at fremme den grønne omstilling og kongressen er opdelt i to spor. Clean Energy Ministerial (CEM) består af 24 lande og EU med fokus på det praktiske samarbejde og udveksling af erfaringer med grøn omstilling. Mission Innovation (MI) målrettes til at styrke forskningen i rene energiteknologier.

I en skriftlig kommentar pointerer statsminister Lars Løkke Rasmussen, at værtslandene Danmark og Sverige er med, når verdens største økonomier skal finde konkrete løsninger på den grønne omstilling.

”Det er vigtigt, at vi er med til at sætte dagsordenen på et område, som er så afgørende for jordklodens fremtid og som samtidig er så vigtigt for danske virksomheder, skriver News Øresund.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.