København vært for verdens største energikongres

Øresund Energy Week i København og Malmö arrangeres af G20, som er verdens største økonomier og får deltagelse af energiministre, grønne organisationer og klimaeksperter, oplyser Statsministeriet.

Målet med Øresund Energy Week er at fremme den grønne omstilling og kongressen er opdelt i to spor. Clean Energy Ministerial (CEM) består af 24 lande og EU med fokus på det praktiske samarbejde og udveksling af erfaringer med grøn omstilling. Mission Innovation (MI) målrettes til at styrke forskningen i rene energiteknologier.

I en skriftlig kommentar pointerer statsminister Lars Løkke Rasmussen, at værtslandene Danmark og Sverige er med, når verdens største økonomier skal finde konkrete løsninger på den grønne omstilling.

”Det er vigtigt, at vi er med til at sætte dagsordenen på et område, som er så afgørende for jordklodens fremtid og som samtidig er så vigtigt for danske virksomheder, skriver News Øresund.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.