Københavns Lufthavn er god til ruteudvikling

1

CPH Go Københavns Lufthavn fly passagererROUTES: PÅ luftfartskonferencen World Routes i Durban fik København endnu engang prisen som den bedste til ruteudvikling. Det er anden gang på tre år.

Næsten på samme tid, som Københavns Lufthavn kunne offentliggøre, at det iranske flyselskab Mahan Air fra næste forår starter to ugentlige flyvninger mellem Teheran og København, blev lufthavnen hyldet med endnu en pris.

Det skete ved Routes konferencen i Durban, hvor prisen for bedste lufthavn i kategorien mellem 20 og 50 mio. passagerer til at udvikle nye ruter, gik til København efter en andenplads i fjor.

Måske er det Ryanair, måske Golfens selskaber, måske et helt tredje, der førte til prisen, som bedste udvikler af ruter. Det er jo i hvert fald et tegn på vækst.

Manden bag den del af opgaverne i Københavns Lufthavn, Ole Wieth Christensen, var naturligt glade for prisen.

”Konkurrencen mellem lufthavnene om at tiltrække nye ruter er blevet intensiveret gennem de seneste 10-15 år. Derfor er det et fantastisk skuldeklap. Vigtigt for prisen er, at det er flyselskaberne, som kårer vinderen. Det er en indikation af, at vore analyser og forslag til udvikling af nye og eksisterende ruter er noget de kan bruge,” siger han.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Københavns Lufthavn er god til ruteudvikling"

Notify of
avatar
Diavel
Diavel

Ja . så kan man jo lure på hvem derhar uddelt prisen, rygklappernes klub formodentlig. Vi er efterhånden en hel del som overhovedet ikke er imponerede over CPH

wpDiscuz