Københavns Lufthavn genåbner info-skranke

Foto fra Københavns Lufthavn.

LUFTFART: I går genåbnede Københavns Lufthavn sin ombyggede informationsskranke, der ligger lige når man kommer ud fra taxfree-butikken.

Personalet i skranken er det samme, men har nu fået lidt mere plads, hvorfra de kan rådgive passagererne.

De mest almindelige spørgsmål fra de rejsende handler især om ’way-finding’, f.eks. hvor er en bestemt gate, hvor er der toiletter, hvor er paskontrollen, hvor kan man ryge osv.

Sidstnævnte spørgsmål kan i denne tid besvares med Finger A (ved A18).

x

Læs Også

Særpræget fragtfly fløj for første gang

Airbus skal have 5 nye og større Beluga-fragtfly til at transportere store flydele mellem sine samlefabrikker. Flyet er malet som en smilende hvidhval.

500 millioner lavprissæder i Europa

For første gang har lavprisselskaberne i år med end en halv milliard flysæder på deres europæiske ruter. Om 10 år har de over 50 procent af det europæiske marked for rutefly, siger ny analyse.

10-årig blev sat på forkert fly

En ung dreng, der som uledsaget mindreårig skulle flyve hjem alene, kom ombord på et forkert indenrigsfly i Sydafrika og dermed til en forkert destination.

Dansk helikopterfirma lander ny kontrakt i udlandet

Danske Bel Air, der håber på igen at få overskud i næste regnskabsår, har fået vigtig kontrakt med flyvninger ved Sortehavet.

Flyselskabernes 10 største guldruter

Halvdelen af verdens 10 flyruter, hvor flyselskaberne tjener flest penge, er til og fra London Heathrow, viser en sjælden analyse. Selskaberne har mange daglige afgange på de profitable ruter.

Minister får bøde for brug af mobil på fly

New Zealands transportminister har fået bøde for at bruge sin mobiltelefon mens indenrigsfly, han var ombord i, taxiede mod startbanen.