Københavns Lufthavn genåbner info-skranke

Foto fra Københavns Lufthavn.

LUFTFART: I går genåbnede Københavns Lufthavn sin ombyggede informationsskranke, der ligger lige når man kommer ud fra taxfree-butikken.

Personalet i skranken er det samme, men har nu fået lidt mere plads, hvorfra de kan rådgive passagererne.

De mest almindelige spørgsmål fra de rejsende handler især om ’way-finding’, f.eks. hvor er en bestemt gate, hvor er der toiletter, hvor er paskontrollen, hvor kan man ryge osv.

Sidstnævnte spørgsmål kan i denne tid besvares med Finger A (ved A18).

x

Læs Også

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Turkish Airlines har nu over 300 destinationer

Det tyrkiske Star Alliance-medlem var i forvejen det flyselskab i verden med ruter til flest lande. Men åbningen af sin destination nummer 301 betjener Turkish Airlines nu 121 lande.

London-lufthavn vil være endnu større

Londons tredjestørste lufthavn forventer inden for 10 år at øge sit passagertal med otte millioner. Stansted vil også tiltrække flere oversøiske ruter til blandt andet Kina og USA.