Københavns Lufthavn klar med ny hjemmeside

0

CPHlufthavnLUFTHAVNE: Københavns Lufthavn har søsat en ny, ekstra hjemmeside – dit.cph.dk – der skal fortælle om de mange tiltag; dels hvad der sker i hverdagen, dels hvordan man forventer at kunne håndtere 40 mio. passagerer om 15-20 år. I dag er der 25 mio. rejsende om året.

dit.cph.dk er et supplement til Københavns Lufthavns ordinære, hovedhjemmesiden, cph.dk: ”Man kan sige, at den nye hjemmeside giver et kig ind i maskinrummet hos Københavns Lufthavn,” siger lufthavnens pressechef, Søren Hedegaard Nielsen, til standby.dk og tilføjer: ”Vi giver læseren et større indblik i lufthavnen, og mulighed for at følge vores arbejde med at drive og udvikle Nordeuropas største trafikknudepunkt.”

På dit.cph.dk informerer lufthavnen bl.a. om alt fra nye selvbetjeningsløsninger og klargøringen til, at verdens største passagerfly, Airbus A380, kommer til Københavns Lufthavn med daglig Emirates-rute fra Dubai.

”Men vi kigger også på vores planer for en lufthavn med plads til 40 mio. passagerer,” siger Søren Hedegaard Nielsen. ”Vi gætter på, at læserne af den nye hjemmeside er såvel folk med professionelle relationer til lufthavnen, som myndigheder, politikere og andre beslutningstagere, til den enkelte passager, der gerne vil blive klogere på lufthavnen.”

Lufthavnen har oprettet den nye ekstra-hjemmeside for at ”tydeliggøre luftfartens – og naturligvis lufthavnens – rolle, når vi taler om vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Gode flyforbindelser til og fra Danmark understøtter 150.000 danske arbejdspladser og bidrager med op mod 100 milliarder kr. til det danske bruttonationalprodukt, så luftfarten er en vægtig spiller,” understreger Søren Hedegaard Nielsen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz