Kokkedal Slot i Hørsholm slutter TV-serie

0

kokkedal slotHOTELLER: Når TV runder af med serien Danmarks dejligste Slotshoteller, bliver det fra Kokkedal Slot i Hørsholm 22. april – og Solen skinner, for det er optaget i august.

TV2 og Cecilie Frøkjær kunne næppe have fundet smukkere slot og omgivelser end det renoverede Kokkedal Slot i Hørsholm, når serien slutter onsdag 22. april.

Slottet, der har gået så gruelig meget igennem, men nu er blevet en smuk svane for et meget stort millionbeløb fortjener et besøg. Og sommervejret er sikret, for optagelserne fandt sted i august på en solskinsdag.

”Udsendelsen er vistnok blevet flyttet et par gange i april. Først på grund af påsken, så på grund af Dronningens fødselsdag, men vi har været glade for samarbejdet med Cecilie og Co og glæder os til at se resultatet,” siger adm. direktør Michael Telling.

Omkring belægningen siger han: ”Det går helt efter forventningerne. Påsken er ikke vores bedste tid, når firmaer og kongresser ligger stille, men til gengæld er der ved at komme fint gang i restauranterne efter meget rosende omtale.

Påske på Slottet er køkkenchefens bud, og det ser ud til at blive en succes.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz