Fun Art Blokhus er en ny nordjysk turistattraktion. Men ifølge kommunen har den ikke styr på sine tilladelser og er derfor blevet politianmeldt. PR-foto: Fun Art Blokhus.

Kommune politianmelder ny dansk turistattraktion

Et halvt år efter åbningen er Fun Art Blokhus på den jyske nordvestkyst blevet politianmeldt af Jammerbugt Kommune for blandt andet ulovligt byggeri og manglede godkendelse af restaurant.

Fun Art Blokhus åbnede op til skolernes sommerferie i juni i år og tilbyder ifølge sine hjemmeside ”en god dag med fodboldgolf, minigolf, krolf, discgolf, petanque samt mad i vores café.” Der er også planer om en ”art park” og en keramik café, der forventes ibrugtaget næste år.

Men der er åbenbart ikke styr på alt i den nye nordvestjyske turistattraktion på ni hektar.

I hvert fald skriver mediet Nordjyske, at aktivitetsområdet Fun Art er kommet i kommunal modvind. Jammerbugt Kommune har efter et kontrolbesøg konstateret tre forhold, som ikke var efter bogen. Det drejer sig om en bygning, der ikke er søgt tilladelse til at opføre, manglende byggetilladelse og tilladelse til ibrugtagning af Fun Arts cafe/restaurant.

Kommunen havde først givet Fun Art påbud om at få bragt disse punkter i orden. Men da påbuddene efter kommunens opfattelse ikke blev efterlevet, har kommunen nu politianmeldt Fun Art, skriver Nordjyske.

Næste skridt var en politianmeldelse
Michael Krogsgaard (V), formand for Teknik- og Miljøudvalget, siger til mediet: ”Som kommunal myndighed har vi givet Fun Art et påbud, som vi skal, når vi konstaterer, at der er forhold, der ikke er lovlige. Men de påbud er ikke efterlevet, og derfor har næste skridt været en politianmeldelse.”

Plan- og Miljøafdelingen udstedte efter en inspektion hos Fun Art i starten af sidste måned et påbud i forbindelse med anlæggets staldbygning, der uden tilladelse er ombygget til restaurant. Det har der ifølge forvaltningen i kommunen ikke været søgt tilladelse til. Derfor er der tale om ulovlig restaurantdrift, mener kommunen.

Fun Art ejes af Jens Boelskifte og Kim Godiksen, førstnævnte sagde sidste måned, før politianmeldelsen, til Nordjyske:

”Vi har ikke modtaget nogen besked – hverken skriftligt eller mundtligt – fra kommunen om, at vi skal lukke caféen.”

 

Relaterede artikler:

Nyt dansk sommerhusudlejningsbureau klar til kamp

Politiet efterforsker bedragerianmeldt rejsebureau

Kendt influencer får stor bøde for skjult rejsereklame