Konference om øget vækst i Danmark

Arkivfoto fra tidligere konference i Landstingssalen på Christiansborg.

MICE: ”Hvor skal væksten komme fra?,” spørger alliancen Fem Styrker, der tæller fem vægtige eksporterhverv, bl.a. Horesta. Med deltagelse af bl.a. ministre, partiformænd og eksperter er der på onsdag gratis konference om emnet.

Væksten i Danmark er ikke givet. Der er konstant behov for at tilpasse og udvikle de rette rammer for danske virksomheder og arbejdspladser, hedder det i oplægget.

For at finde bud på fremtidens vækst inviterer Horesta i regi af Fem Styrker til konference om emnet på onsdag, 23. august, i Landstingssalen på Christiansborg. Deltagelse er gratis, men deltagere skal tilmelde sig via Horestas hjemmeside.

Organisationerne bag samarbejdet Fem Styrker er ud over Horesta, Dansk Energi, Danske Rederier, Landbrug og Fødevarer og Lægemiddelindustriforeningen.

”Vækst skabes ved at øge tilgængelighed og frihandel, ved at sikre den nødvendige danske og udenlandske arbejdskraft og ved at forbedre dansk erhvervslivs rammevilkår,” hedder det fra Fem Styrker. Se mere på hjemmesiden: 5styrker.dk

Konferencen har indlæg fra LO og Ingeniørforeningen samt partnerne i Fem Styrker. På onsdagens talerliste er også finansminister Kristian Jensen, erhvervsminister Brian Mikkelsen og socialdemokraternes partileder, Mette Frederiksen.

Ved konferencen præsenteres en publikation, hvor Christiansborgs partiledere giver deres svar på, hvor væksten skal komme fra. Disse bud suppleres med en analyse fra Kraka, kommentarer fra virksomhedsledere, fra Horesta-sektionen f.eks. koncernchef