Konference om vækst i kystturisme

Skagen danmark dansk turismeTURISME: Konkurrenceevnen hos kystdestinationerne skal styrkes, mener Dansk Kyst- og Naturturisme, der 16. marts har konference om vækst i kystturismen.

Som led i planerne om at styrke danske kystdestinationers vækst og internationale tiltrækningskraft, holder Dansk Kyst- og Naturturisme onsdag den 16. marts sin konference på Hotel Vejlefjord med overskriften ”Med kurs mod vækst i kyst- og naturturismen” og koncentrerer sig bl.a. om destinationsudvikling og investeringsfremme.

”Danmark halter bagud i forhold til vores nærmeste konkurrenter, når det gælder investeringer i kyst- og naturturismen. For at øge vores konkurrenceevne er det altafgørende, at oplevelsesproduktet hos de danske kystdestinationer fornys. Derfor har vi samlet en række oplægsholdere, der kan formidle essensen af den handlingsplan, der skal danne grundlag for vores arbejde for vækst i kyst- og naturturismen”, siger direktør hos Dansk Kyst- og Naturturisme, Jens Hausted.

Konferenceprogrammet tæller aktører fra ind- og udland, der vil komme med bud på, hvordan det danske kystprodukt bliver vækstmotor i Danmark. Oplægsholderne sætter aktuelle udfordringer under lup og diskuterer blandt andet, hvordan kommercielle investeringer i kyst- og naturturismen gøres attraktive for investorerne.

Dansk Kyst- og Naturturisme er en erhvervsdrivende fond, der medvirker til at udvikle og skabe vækst i kyst- og naturturismen i Danmark. Fonden er ansvarlig for udvikling af kyst- og naturturismen i hele Danmark og skal medvirke til at vende tilbagegang til vækst og vinde nye markedsandele.

Mere info på: kystognaturturisme.dk