Kongeligt bryllup på cruiseskibe

Når Prince William og Kate Midleton på fredag bliver viet står London og det meste af Storbritannien på den anden ende. Det er i øvrigt også helligdag, så der er ingen undskyldning for ikke at fokusere på brylluppet.

Det samme gør krydstogtskibene i stor udstrækning. Mest naturligvis Cunard- skibe som Queen Victoria og Queen Elisabeth. Og især P & O Cruise-skibe, som netop den dag har i alt 12.800 briter om bord.
Skibe som sejler ud fra Southampton har bebudet sailaway party med champagne flag og musik. Hos P&O sender man bryllup overalt på skibet og slutter dagen med et Royal Gala Ball.

I terminalerne i Southampton er der opstillet TV-storskærme, som sender inde fra London fra tidlig formiddag, så ingen skal gå glip af, hvad der sker.

Norwegian Cruise Line har planlagt den gamle engelske tradition med et street party om bord på skibene.  Princess Cruise har kæmpe lærred på dækket, som sender til midnat. Der serveres en særlig bryllupskage.
Royal Caribbean har både Independence of The Seas og Celebrity Eclipse der byder på champagne og flag og andre overraskelser, da de er på korte ture fra Southampton.

Det samme gælder Vision of The Seas, som faktisk med mange danskere om bord sætter kursen mod København, netop på fredag fra Southampton.

 

Skrevet af Ejvind Olesen