Kongresbureau åbner i Odense

Ejer af ICS – International Conference Services – Per Ankær, til venstre, med sin mand i Odense, Andre Fog Jensen.

Ejer af ICS – International Conference Services – Per Ankær, til venstre, med sin mand i Odense, Andre Fog Jensen.

MICE: Københavnsk bureau med mange kommende kongresser og konferencer på Fyn har netop åbnet nyt kontor Odense.

ICS – International Conference Services – har nu også kontor i Odense, bemandet af Andre Fog Jensen, hentet hos Udvikling Fyn, også kendt som Destination Fyn, det fælles fynske turismesamarbejde.

Om baggrunden for åbningen, siger ICS’ ejer og adm. direktør, Per Ankær, til standby.dk: ”ICS skal de kommende år foreløbig arrangere 12 kongresser i Odense og Fyns-området, fire i år, fem næste år og de foreløbig sidste tre i 2018. Ved at være fysisk til stede på Fyn får Andre Fog Jensen tættere kontakt til værterne for de kommende kongresser og konferencer. Samtidig giver det os en fordel overfor f.eks. udenlandske kunder, hvor vi kender lokalområdet, de nye restauranter, nye mødesteder osv.”

ICS har de seneste år arrangeret et stigende antal konferencer og kongresser på Fyn og i Syddanmark – så det er også for at imødekomme efterspørgslen, ICS har åbnet i Odense.

Per Ankær siger: ”ICS har de seneste fem år arbejdet med at udvikle region Syddanmark for konferencer og virksomhedsmøder. Vi ser frem til at øge konferencemarkedet i Syddanmark i samarbejde med Inspiring Denmark, Udvikling Fyn og de mange mødesteder i regionen.”

Selve ICS’ hovedkontor i Hellerup ved København er arbejdsplads for 20 medarbejdere. ICS har også partnerskab med KongresKompagniet i Aarhus, som ICS ejer en mindre del af. Ligeledes har ICS 25 pct. af aktierne i det svenske kongresbureau Meetagain fra Malmø.

”Generelt kan også København se frem til et rigtig godt kongresår; der kommer bl.a. tre-fire rigtig store,” siger Per Ankær og tilføjer, at ICS havde et godt 2015 med et pænt overskud.