Kontrakt på 6.500 crew-overnatninger

De skal transporteres med Airbus 330-fly, som har besætninger på 11-12 mand m/k, der alle skal bo et par dage på rejsemålet inden turen hjemad mod de nordiske lufthavne.

 

”Men det har ikke været nemt at finde et hotel på den populære ø, der kan stille hele 65 rum pr. nat til rådighed for vore crew-medlemmer. Nu har vi imidlertid skrevet en millionkontrakt om ca. 6.500 overnatninger på Marriott Courtyard i Patong. Dette hotel med 390 rum er kun få år gammelt og sidste vinter åbnede det øens første Hard Rock Café, fortæller kommunikationschef Torben Andersen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.