Kort ferie gi’r stress

Det er fordi, man har brug for over 57 timer, hvis man skal få afslapning ud af det, viser en undersøgelse med 3.000 deltagere i dagbladet.no ifølge tgt.dk.

 

En fjerdedel af de adspurgte slapper ikke af fordi de bekymrer sig om job eller økonomi, 11% tager arbejde med på miniferie, 15% når ikke det, de havde planlagt for ferien og 16% ender med at synes, at miniferien hverken var pengene eller besværet værd.

 

Eksperter har beregnet, at der skal bruges to dage, ni timer og 25 minutter til at komme i gang med at slappe af. Hertil kommer, at en undersøgelse blandt britiske feriegæster viser, at der bruges 18 dage på planlægning af ni dages ferie, så en forlænget weekend har svært ved at leve op til de rejsendes forventninger.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.