Kronprinsesse hjælper tyske børn

0

feriehus sommerhusTURISME: Danmarks fem største feriehusudlejere donerer 50 ugers overnatninger i danske sommerhuse til tyske børn med psykiatriske problemer og deres familier. Gavekortet overrækkes i dag i Hamborg af kronprinsesse Mary, protektor for Psykiatrifonden i Danmark, til den tyske modsvarighed, Die Brügge.

De fem største danske udlejere af ferie- og sommerhuse – Novasol/Dansommer, Dancenter, Sol og Strand, Feriepartner og Nordsee Holidays – har tilsammen doneret 50 ugers ophold til tyske børn med psykiatriske problemer og deres familier. Disse familier er samlet i foreningen Die Brügge.

Die Brügge’s modsvarighed i Danmark er Psykiatrifonden, som kronprinsesse Mary er protektor for, og her til formiddag uddeler hun de 50 gavekort til Die Brügge.

Det sker i forbindelse med, at Mary og kronprins Frederik fra i dag og frem til torsdag står i spidsen for dansk erhvervsdelegation med over 100 deltagere, som besøger Hamborg og München.

Sidste år eksporterede Danmark for næsten 110 milliarder kr. og tæt på 150 milliarder kr., hvis man medregner serviceydelser.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz