Krydstogt til Cuba med Apollo

krydstogt-fra-cuba-med-louis-cristal-34853137-1406617698-ImageGalleryLightboxApollo udvider sit vinterprogram med flere krydstogter til Cuba og Caribien. Der er tre forskellige skibe og ruter at vælge imellem – afhængigt af temperament, ønsker og budget.

”Cuba og området omkring Cuba er spækket med fantastiske oplevelser. Derfor har vi valgt, at man skal kunne vælge mellem tre forskellige ruter og skibe. De fleste kan nok se charmen i at sejle med en skonnert i det caribiske hav, men er man mere til et stort krydstogtskib med alt, hvad det inkluderer, så tilbyder vi også det,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Krydstogterne har afgang fra København. Turen går via Stockholm og videre til Cuba med Apollos charterfly. Herfra indeholder turene et forskelligt antal dage om bord på enten krydstogtskibet Louis Cristal eller en af de charmerende skonnerter Star Flyer eller S/C Panorama samt nogle dage på land i bl.a. Havanna og Varaderro.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.