Kuonis incoming-bureau berøres ikke

De ansatte fra Kuoni Destination Management-kontoret i København – chefen, Mads Salling, står yderst til højre.

De ansatte fra Kuoni Destination Management-kontoret i København – chefen, Mads Salling, står yderst til højre.

INCOMING: Schweiziske Kuoni vil sælge sine rejsebureauer verden over – også i Norden. Men beslutningen berører ikke Kuonis nordiske incoming-bureau, Kuoni Destination Management. Her er det ”business as usual,” understreges det. Kuonis nordiske incomingafdeling har 16 ansatte, heraf 13 i København.

”Kuoni Destination Management arrangerer møder, events, krydstogtshandling samt kongresser i Norden. Vi har hovedkontor i København samt filialkontorer i Stockholm og Helsinki. Og vores moderselskab Kuoni fokuserer på sin kerneforretning, det er derfor “business as usual” for Group Travel Experts,” siger Mads Salling, chef for Destination Management hos Kuoni Travel i Norden og store dele af Europa.

”Efter nyheden om Kuoni gruppens planer om frasalg af tour operation-divisionen (rejsebureauerne), har der været uklarhed om betydningen for Kuonis øvrige Nordiske aktiviteter,” siger Mads Salling og fortsætter: ”Jeg vil gerne understrege, at ændringen ingen indflydelse har for den del af forretningen som Kuoni Destination Management repræsenterer i hele Norden. Leverandør-partnerskaber og kunde-relationer vil fortsættes som hidtil.”

”Faktisk er det Kuoni gruppens strategiske beslutning at fokusere yderligere på disse aktiviteter i fremtiden. Kuonis nye fokus ses som en win-win situation, eftersom man koncentrerer midlerne på den fortsatte udvikling af tre nøgledivisioner: Global Travel Services & Destination Management Services, samt Global Travel Distribution & VFS Global.”

”Kuoni har oplevet en kontinuerlig, solid vækst som ledende serviceleverandør til den globale MICE/Leisure travel industri. Arbejdet med at levere kreative løsninger til stærkt konkurrencedygtige priser vil kun intensiveres i den nærmeste fremtid,” siger Mads Salling.