Kvinder vælger og booker rejsen

Nye tal dokumenterer, at kvinderne bestemmer rejsemålet. Procentdelen af kvinder, der står for feriebookinger hos Apollo i Danmark, er øget de seneste fem år. Fra 25% for fem år siden til 56% i dag. 

”De nye tal viser, at 56% af rejserne bookes af kvinder. Undersøgelsen er foretaget på baggrund af det totale rejsesalg hos Apollo i 2010. Det er første gang, at tendensen er så meget i kvindernes favør,” siger Jan Lockhart, adm. direktør hos Apollo i Danmark.

”Hovedparten er i dag helt komfortable med at benytte internettet til køb af varer. Vi får færre opkald fra kunder, der har booket over nettet, men som lige skal tjekke et eller andet med en rejsekonsulent. Den gruppe er i sandhed uddøende.”

”Vores kunder fortæller i kundeundersøgelser, at de som regel er fælles om at tage beslutningen, men at det er kvinden, som tager teten, når ferien skal planlægges, og at hun efter research inddrager familien og herefter foretager bookingen,” siger Jan Lockhart.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.