Låneomlæggere bruger pengene på rejser

Mauritius. Foto: Mikael Karlin.

De lave renter giver mange danskere mulighed for at få flere rejser ind i budgettet. De veksler dyre lån til lavere ydelser og flere rejser. 

Danske boligejere bliver lige nu budt på historisk lave renter, hvilket får mange boligejere til at omlægge deres lån. En analyse blandt TUIs kunder viser, at 46% af kunderne med et større økonomisk råderum på grund af en låneomlægning bruger pengene på at rejse mere.

”For det moderne menneske er livskvalitet lig med antallet af ferieture, og der står ’rejse’ øverst på mange danskeres ønskeseddel. Så når danskerne får flere penge imellem hænderne, er der mange, der bruger dem på rejser”, siger Nikolai Johnsen fra TUI.

Hos TUI lyder analysen på, at 5% procent af kunderne er danskere, der har fået råd til at rejse på grund af låneomlægning.

”I vores markedsføring spekulerer vi selvfølgelig lidt i, at det er boligejerne, der måske har fået råd til en ekstra rejse. På den måde er det ikke så mærkeligt, hvis man som boligejer ser flere reklamer for vores rejser end en lejer”, siger Nikolai Johnsen.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.