Lægemiddelindustrien i samarbejde mødebureau

Dansk-Lægemiddel-Information-Henrik-Køhler-Simonsen-Julie-Drehn-Helle-Svaneborg-og-Per-Ankær.-800x466

Fra venstre Henrik Køhler Simonsen, uddannelsesdirektør DLI Udstilling, Julie Drehn, kongresdirektør i ICS, Helle Svaneborg, udstillings- og konferenceleder DLI Udstilling og Per Ankær, direktør for ICS.

Dansk Lægemiddel Information, DLI, indgår nyt partnerskab med dansk kongres- og eventbureau.

Værter for lægelige kongresser og årsmøder samt lægemiddelvirksomheder, der ønsker at holde møder og konferencer, tilbydes nu et nyt partnerskab.

Det er DLI Udstilling og ICS – International Conference Services – der har indgået samarbejde. De to partneres ekspertise skal sikre planlægning samt afvikling af kongresser, årsmøder og konferencer.

”DLI Udstilling er en af de største tekniske arrangører i Danmark af udstillinger ved faglige møder i sundhedssektoren, vi er begejstrede for det nye samarbejde med ICS, en markant spiller i den danske mødebranche,” siger Henrik Køhler Simonsen, uddannelsesdirektør i DLI Udstilling.

Per Ankær, direktør for ICS: ”DLI Udstilling har en central position i sundhedsindustrien. Vi får styrket vores muligheder inden for dette felt, og har intention om sammen at tiltrække flere kongresser og konferencer. Samarbejdet vil øge værdien for vore fælles kunder, der dermed får et af Danmarks stærkeste teams til konferencer, kongresser og årsmøder.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.