Længere, vildere og dyrere rejser

ferie jysk rrejsebureauMange danskere er villige til at ofre mere på en rejse til udlandet end førhen. Flere rejsebureauer sælger mange af de dyrere rejser.

Africa Tours i Herning, der sælger safari-rejser har en stigning i omsætningen på 20% i forhold til sidste år, og hos Bravo Tours i Herning er der gang i salget af rundrejser til Burma og Sri Lanka og krydstogter i Caribien.

”Det er typisk folk fra 50 år og opefter, der er villige til at betale for det ekstraordinære. De har sparet op og har råd til den type rejser”, siger kommerciel direktør i Bravo Tours Gitte Søndergaard.

For kategorierne ’safari’, ’rundrejser’ og ’krydstogt’ har Bravo Tours haft en stigning i omsætningen på knap 30% i forhold til samme tid sidste år, skriver dr.dk.

Det mærker de også hos Herning-baserede Afrika Tours: “Mange af vores kunder har været på rejser til destinationer ved Middelhavet og måske til Thailand. Derfor gælder det nu de helt store oplevelser, som Afrika byder på”, siger direktør Claus Lund Sørensen

Jysk Rejsebureau, der skræddersyr rejser til hele verden, fik sidste år sit bedste resultat nogensinde. Her nikker direktør Niels Amstrup genkendende til, at folk køber dyrere og dyrere rejser: ”Vi oplever i øjeblikket stor interesse for Cuba, Colombia og New Zealand. Rejser, hvor det godt må koste lidt ekstra.