Spies’ familiemedlem Sunclass Airlines betjener Kap Verde med Airbus A321 frem til jul og derefter med den store Airbus A330-200. Foreløbig har Spies solgt 3.000 af de 4.000 oplagte pladser til øgruppen ud for Afrikas kyst. Pressefoto fra Spies.

Længste flyvetur for Spies i halvandet år

Spies’ familiemedlem Sunclass Airlines flyver i dag for første gang i halvandet år til Kap Verde. Sæsonen vare til april næste år og 3.000 af de 4.000 oplagte rejser er solgt.

I dag kan de første danskere efter coronakrisen flyve med Spies-koncernens flyselskab, Sunclass Airlines, direkte fra Københavns Lufthavn til Atlanterhavsøgruppen og den selvstændige stat Kap Verde, der dermed bliver den fjerde charterdestination, rejsearrangøren åbner for i sit vinterprogram 2021/22.

Og med dagens afgang til Kap Verde ø ud for Afrikas vestkyst, kan Spies endelig sende egne charterfly på vingerne til rejsemål ud over Europas grænser.

Især børnefamilierne strømmer til rejsemålet, salget er steget 27 procent sammenlignet med før pandemien, oplyser Spies i en pressemeddelelse.

Hver tiende Spies-gæst til Kap Verde de næste uger er under 12 år. Der er cirka 5.000 kilometer fra Danmark til Kap Verde, der ligger syd for De kanariske Øer. Og ikke siden 13. marts sidste år har Spies fløjet et charterfly så langt.

Spies’ produktchef, Carlos Cebrian, siger i pressemeddelelsen: ”Kap Verde er de seneste år blevet stadig mere populært hos vores gæster – og har været savnet i programmet det sidste halvandet år som en perfekt mellemting mellem de sydeuropæiske ferieøer og langdistance rejsemål som Thailand og den caribiske Dominikanske Republik.”

Færdigvaccineret og indrejseformular
Carlos Cebrian siger også, at Kap Verde er uproblematisk at rejse til for færdigvaccinerede, når blot man har coronapas og udfylder en indrejseformular inden afrejse.

Selvom det stadig er de klassiske rejsemål som Gran Canaria og Tenerife der ligger helt i top, så forventer Spies, at Kap Verde tager fart hen over vinteren.

Top-10 over de mest populære vinterrejsemål hos Spies i 2021/22 er, fløjet med Sunclass Airlines eller rutefly: Gran Canaria, Tenerife, Madeira, Kap Verde, Rom, Phuket, Malaga, Dubai, Paris og Maldiverne.

Relaterede artikler:

Konkurrent om nyt rejsebureau: ”Der er plads til alle”

Flyselskabskonkurs rammer flere rejsebureauer

Spies vil også sende gæster til orange rejselande