Landsretten frikender bookingportal

En bookingportal er ikke ansvarlig for mangler ved de hotelværelser, som portalen formidler, hvis den understreger, at bestillingen er et mellemværende mellem hotel og gæst..

Vestre Landsret har afvist en klage fra en gæst over ferieportalen booking.com efter et ophold på et svensk gårdhotel, som gæsten var utilfreds med. Sagen er behandlet i Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme og i byretten – som nåede det modsatte resultat af landsretten.

Booking.com fastslår, at gæsten ved at acceptere ferieportalens vilkår og betingelser også accepterer, at reservationen er et anliggende mellem gæst og hotel, mens booking.com kun er formidler af aftalen.

I den forbindelse er det uden betydning, at selskabet undervejs tilbød kompensation for de problemer, der opstod. Ankenævnet for Hotel, Reservation og Turisme fandt frem til, at gæsten havde krav på et afslag på 1.470 kroner, svarende til 15% af opholdets pris.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.