Landsretten frikender bookingportal

En bookingportal er ikke ansvarlig for mangler ved de hotelværelser, som portalen formidler, hvis den understreger, at bestillingen er et mellemværende mellem hotel og gæst..

Vestre Landsret har afvist en klage fra en gæst over ferieportalen booking.com efter et ophold på et svensk gårdhotel, som gæsten var utilfreds med. Sagen er behandlet i Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme og i byretten – som nåede det modsatte resultat af landsretten.

Booking.com fastslår, at gæsten ved at acceptere ferieportalens vilkår og betingelser også accepterer, at reservationen er et anliggende mellem gæst og hotel, mens booking.com kun er formidler af aftalen.

I den forbindelse er det uden betydning, at selskabet undervejs tilbød kompensation for de problemer, der opstod. Ankenævnet for Hotel, Reservation og Turisme fandt frem til, at gæsten havde krav på et afslag på 1.470 kroner, svarende til 15% af opholdets pris.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.