Langruter styrker væksten i CPH

CPH_11.677.200 passagerer benyttede Københavns Lufthavn i februar. Det er rekord for måneden. Passagertallet steg med 1,2% på trods af de sidste dages kabinestrejke hos SAS.

”Specielt de lange ruter viste fin fremgang med en stigning på næsten 4% i forhold til samme måned i fjor. Flyselskabernes vinterprogram er stort set identisk med i fjor, og derfor er det tilfredsstillende, at den interkontinentale trafik vokser,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Europatrafikken steg med 1,4%, den interkontinentale trafik med 3,9%, mens indenrigstrafikken faldt med 5,0% pga. lavere kapacitet på en række ruter.

År til dato er passagertallet steget med 0,9% i forhold til sidste år. Det betyder, at der i årets to første måneder er rejst 3.332.875 passagerer igennem Københavns Lufthavn.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.