Langt flere børn på langfart i år

ferieI år rejser 84% flere børn under 14 år ud i verden og oplever julen i et fjernt land. Så stor er stigningen hos Jysk Rejsebureau i forhold til sidste år.

Stigningen blandt de voksne i forældrealderen 25-44 år er på 20% – så det er typisk familier med flere børn, der er flere af på rejser i julen.

”Det er en stigning, der beviser, at flere får mod på at tage på eventyrlige rejser ud i verden sammen med deres børn og vise dem, hvordan andre kulturer fungerer, og hvordan de evt. fejrer jul, hvis de gør det. Det er meget positivt”, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

De, der rejser over julen i år, foretrækker en længere rejse på tre uger til et par måneder med stop i flere lande. Som en stærk 2’er på listen kommer Thailand.

Top 5 over mest populære julerejser 2015: 1: Flere lande på samme rejse. 2: Thailand, 3: Australien, 4: Sri Lanka og 5: USA.

”Familier med helt små børn vælger typisk Thailand, mens større børn og deres forældre ofte er på tur med camper i Australien eller USA”, fortæller Niels Amstrup.

Totalt har Jysk Rejsebureau 15% flere kunder, der rejser i julen i år end i 2014.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.