Lavpris med WOW air til USA

Skúli Mogensen.

Skúli Mogensen.

Det islandske lavprisselskab WOW air flyver fra marts danskerne billigt til USA. Rejsen går over Island og fra Keflavik til Boston og Washington flyves med to nyindkøbte og brændstoføkonomiske Airbus A321.

Fra 27. marts flyver selskabet til Boston med de nye fly, der er registreret i Island. Fra 8. maj åbner ruten fra Keflavik til Washington.

Investeringerne i de nye Airbus A321 er en del af strategien om at holde priserne helt i bund, fortæller den islandske stifter af WOW air, Skúli Mogensen: “Flyenes lave forbrug af brændstof betyder, at vi kan holde billetpriserne nede. At der desuden er 200 sæder med god benplads sikrer, at vores passagerer også kan sidde behageligt den lange rejse. Samlet kan vi derfor tilbyde behagelige rejser til billige priser, og det skal være med til at sikre fortsat vækst”.

De nye A321 bruger kun 2,2 liter brændstof per passager per 100 kilometer, hvilket reducerer emissionerne betydeligt. Samlet regner WOW air med, at hvert fly årligt producerer op til 12.000 tons mindre CO2 end en Boeing 757.

Fra Keflavik flyver WOW air til flere af de store europæiske hovedstader, herunder København.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.