Legoland åbner med skyhøje bygninger

Forlystelsesparken indvier et nyt område i Miniland, når den nye sæson starter den 1. april med skyhøje nyheder.

Miniland får nogle af verdens højeste bygninger i det nye område – World’s Tallest. Området er bygget af mere end 830.000 Legoklodser og får blandt andet til at have en model af Burj Khalifa, der bliver den højeste på 5,5 meter.

Alle bygningerne bygges i størrelsesforholdet 1:150, og for at give en fornemmelse af, hvor store bygningerne er i virkeligheden, er der arbejdet på højtryk for at bygge 1.500 mennesker, 300 biler og 300 træer og buske i samme størrelsesforhold. Området byder også på verdens mindste Lego model, som kun består af to små klodser.

Den officielle indvielse af World’s Tallest vil finde sted lørdag den 1. april kl. 10.15.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.