Legoland får eget ’Slotshotel’ i 2019

Lego Slotshotel.

Ved Legolands hovedindgang og med en investering på 200 millioner kroner, bliver et nyt, Lego tematiseret Slotshotel den store nyhed i 2019.

Her kan børn og deres forældre indtage 142 værelser blandt riddere, troldmænd og prinsesser og få den gennemførte Legoland-ferie.

I disse dage tager Legoland de første spadestik i byggeriet af et nyt hotel med inspiration fra legetøjsudgaven af et Lego slot og udsmykket med over 900 modeller, tager det nye hotel ferieoplevelsen til et nyt niveau.

”Med det nye hotel kommer vi til at overgå, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego magi,” siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Allerede på parkeringspladsen møder Lego byggede riddere og drager gæster som velkomst til slottet. Indenfor pyntes op til den store ridderturnering, og der er lagt op til fest og fejring på hele slottet. Særligt de yngste gæster vil let kunne leve sig ind i festlighederne, der breder sig til alle kroge af de to værelsesbygninger.

Fra ankomsten i slottets hall, hvor kæmpe Lego modeller byder velkommen, går turen til en af tre etager fyldt med troldmandsværelser, ridderværelser og prinsesseværelser.

”Slotshotellet er udelukkende designet med børnefamilierne for øje. Fordi vi kun arbejder med ét enkelt Lego univers, er det blevet gemmeført på et niveau, vi ikke har haft i Billund indtil nu. Derfor bliver slottet også vores absolutte top produkt på overnatningssiden”, siger Christian Woller.

Det nye Slotshotel forventes færdigt i foråret 2019, og med en investering på 200 millioner kroner er det Legolands største investering til dato.

Slotshotellet får 142 værelser med 710 sengepladser fordelt på to bygninger. Hotellets restaurant får kapacitet til 300 gæster og der indrettes indendørs legeområde i restauranten, samt en stor udendørs legeplads.