Legoland Hotel Orlando åbner i dag

0

legoland-hotel-floridaHOTELLER: Et fem etagers hotel med 152 værelser tæt på Orlando og nabo til Legoland Parken åbner i dag i Florida. Med til opførelsen er brugt to mio. legoklodser for at sætte præg på hotellet fra inderst til yderst.

Når man ser på videoen, som er produceret forud for åbningen af Hotel Legoland i Florida, ikke langt fra Orlando, er det lige før man får legoklodser nok på nethinden. I hvert fald hvis man er voksen. Til gengæld må der være ethvert barns drøm om at bo på hotel.

Der er undervejs i byggeriet til udsmykning udenfor, på de mange værelser, ved receptionen, i restauranten, i lobbyen og i teatret brugt to mio. legoklodser. Det er Lego forfra, bagfra og fra siderne.

Vi kender det i forvejen fra Disney i Disney World. Her er det lige før, man ifører sig Disney pyjamas, spiser mad af Disney tallerkner, drikker kaffe af Disney-kopper osv. Og i Florida er det populært over alle grænser.

Nu får Legoland chancen på hotelsiden. Hotel Legoland i Billund er tilsyneladende en lilleput i sammenligningen, hvad angår Lego symboler.

Forsiden af hotellet et bygget op i et design som et barn omgivet af legoklodser. Det er først og fremmest et hotel beregnet til børnefamilier, som forventeligt også vil besøge den nærliggende Lego Park Florida.

Prisen for et dobbeltværelse er ca. 1.500 kr., men så er der også plads til et par børn. I prisen er inkluderet morgenmad, adgang til parken og billet til det store aftenshow.

Der er fem etager – ikke meget i USA – og 152 værelser. Det ene mere udsmykket med figurer af legoklodser end det andet.

I lobbyen og flere andre steder på hotellet er der masser af muligheder for at købe legoklodser – så selv Billund må blegne.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz