Legoland klar til kæmpeudvidelse

LEGO_NINJAGO_kortLegoland i Billund bygger videre på koncernens succes med et nyt Ninjago-univers på 5.100 kvm., 727.000 Lego-klodser og et budget på 85 millioner kroner.

”Ninjago er et univers, der er kendt af børn i hele verden. Historien handler om venskab, det gode mod det onde og en masse aktiv leg”, siger direktør i Legoland, Christian Woller.

Området skal danne ramme om to indendørs forlystelser og tre udendørs aktiviteter, en butik og en madbod. Trækplasteret bliver den såkaldte Ninjago The Ride, en kørende forlystelse i 4D, hvor gæsterne som aktive spillere bekæmper skurke ved hjælp af jord, ild, is og lyn på 3D-skærme, skriver finans.dk.

Desuden rummer området en laserlabyrint, hvor man skal smyge sig gennem en tunnel uden at blive ramt af laserstråler, samt en klatrevæg og et reaktionsspil.

Ninjago-området åbner sammen med Legoland i marts 2016.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.