Legoland, Danmarks under normale år, tredjestørste turistattraktion, åbner 27. marts. I første omgang må kun de udendørs attraktioner køre. Pressefoto fra Legoland Billund.

Legoland klar til lang sommersæson

Weekenden før påske åbner Legoland i Billund til den nye sæson, der varer til 28. november. Alle udendørs forlystelser vil være åbne, og gæster over 15 år skal medbringe ny negativ coronatest.

Legoland åbner den 27. marts og kører efter planen på til 28. november.

”Vi er glade for, at vi kan åbne Legoland på den planlagte dato. Sidste år var bevis på, at vi kan indrette Legoland-  oplevelsen på en sikker måde med afstand, håndsprit og rengøring, og det er vi klar til at gentage,” siger administrerende direktør Christian Woller.

Hotel Legoland åbner dagen før, den 26. marts. Det samme gør Legoland Holiday Village, hvor blandt andet 50 Ninjago Hytter er klar, oplyser Legoland i en pressemeddelelse.

Myndighederne stiller krav, at alle over 15 år skal fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel på ankomsttidspunktet til indgangen til Legoland.

”Vi ser frem til at give de danske børnefamilier et tiltrængt pusterum og en masse sjove oplevelser efter en lang coronavinter. Alle medarbejderne i Legoland tripper for at give vores gæster en fantastisk påskeferie,” siger Christian Woller.

Legoland i Billund regnes som Danmarks tredjestørste turistattraktion, de konkrete besøgstal oplyses ikke, men angives år efter år til at være 1,7 millioner.

Må vente på indendørsforlystelser
I år får Legoland premiere på sin store nyhed, The Lego Movie World. Den indendørs nyhed skulle være åbnet sidste år, men blev udskudt på grund af coronakrisen. Også Legolands øvrige indendørs forlystelser må vente med at åbne til der er grønt lys fra myndighederne.

”Vi har ventet meget, meget længe på at vise vores gæster denne helt fantastiske nyhed i Legoland. Så snart det bliver muligt for os at åbne for de indendørs forlystelser, slår vi dørene op til et fantastisk område i Legoland,” siger Christian Woller og tilføjer:

”Gæsterne får fornemmelsen af at træde ind i universet fra Lego-filmene, og de kan blandt andet glæde sig til at opleve Skandinaviens første ”flying theater” forlystelse, hvor man svæver inde i en stor kuppelskærm og flyver på opdagelse i Lego Movie-universet.”

Relaterede artikler:

Danske forlystelsesparker mister milliardbeløb

Lufthavnsdirektør formand i nyt destinationsselskab

Danske attraktioner satte rekord i 2019 – frygter i år