Lej bilen til bilferien sydpå

Et indslag på TV2 for nylig viste besparelser på op til 2800 kr. ved at leje bil til ferien, frem for at køre i egen bil og biludlejningsselskabet Sixt oplever en stigende interesse for denne ’grænse-udlejning’.

”Vi kan se en øget efterspørgsel efter biludlejning i Tyskland i sommerferieperioden. Især fra de kontorer, som ligger tæt på den danske grænse. En stor del af deres kunder er danskere, som har bestilt en udlejningsbil til ferien hos Sixt i Danmark hvorefter de afhenter bilen lige på den anden side af grænsen”, fortæller adm. direktør i Sixt Danmark, Kasper Gjedsted.

 

I perioder har der været helt udsolgt af udlejningsbiler på de mest populære kontorer. Det er især mærker som Audi, Mercedes og BMW, som danskerne efterspørger.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.