Lille passagervækst hos easyJet

Det engelske lavprisselskab easyJet har præsteret en lille stigning i passagertallet på 0,8 pct. i juni måned, sammenlignet med samme måned i 2008. I alt transporterede easyJet 4.112.951 passagerer i løbet af sidste måned, meddeler selskabet.

 

Væksten hos easyJet er dog markant mindre end hos konkurrenten Ryanair, der i sidste uge kunne offentliggøre en passagervækst på hele 13 pct. til små 5,9 mio. rejsende i sidste måned.

 

Som omtalt andetsteds på standby.dk er også norske Norwegian godt med, med tocifrede vækstrater i passagertallet.

 

Til gengæld går det tilbage for netværksselskaberne. Senest har British Airways måttet melde om dyk i passagertallene.

 

SAS offentliggør juni måneds trafiktal i morgen den 7. juli.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.