Livsstilshotel skifter navn

Det sker i forbindelse med hotelkæden Firsts opkøb af 12 danske Choice-hoteller. Efter torsdag den 29. september hedder hotellet First Hotel Twentyseven, og det markeres på dagen med en storslået fest på den røde løber, helt tro mod hotellets koncept.  

 

Hotel Twentyseven er et hotel udover det sædvanlige, med en indretning, der bygger på lige dele danske møbelklassikere, oplevelsesdesign og uhøjtidelige indslag som unisex-toilettet med Saturday Night Fever-tema. 

Hoteldirektør Martin Peter Kraunsøe er headhuntet af First Hotels til stillingen og har en baggrund hos designmøbelproducenten Fritz Hansen. Netop interiør og design spiller en vigtig rolle.

”Det unikke, det skæve, det sjove og det fantasifulde har altid været vores speciale, og vi forsøger at afspejle en filosofi, som handler om, at tilbyde oplevelser på forskellige niveauer og ikke bare sælge overnatninger”, siger Martin Peter Kraunsøe. 

Relanceringen den 29. september markerer hotellets indtræden i First-koncernen. Branchefolk, samarbejdspartnere, kunder og presse er inviteret til fest, der med sit Hollywood-tema skal sætte oplevelsen i fokus. Bl.a. optræder sangerinden Ida Corr og DJ-duoen Soulmagic, og Kjær og Sommerfeldt byder på vinsmagning. 

Skrevet af Flemming Juul