Løb med Kronprinsen

Kronprins Frederik fylder næste år 50 år og inviterer hele Danmark til at løbe ’Royal Run’ mandag den 21. maj i landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

Der løbes distancer: One Mile (1,609 km) og 10 km. De fem byer holder hele dagen lokale fester, hvor alle er velkomne.

Kronprinsen starter dagen i Aalborg med en One Mile. Herefter fortsætter han i Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han ligeledes løber One Mile, inden han slutter i København/Frederiksberg med 10 kilometer gennem hovedstaden sammen med alle, der har lyst til at være med.

“Jeg har altid holdt meget af sport og fysisk aktivitet. Det giver glæde, velvære og energi. Royal Run skal være et løb, der henvender sig til både de erfarne løbere og til dem, der binder løbeskoene for første gang, siger Kronprinsen.

Niels Nygaard, formand for Danmarks Idrætsforbund (DIF), fortæller, at planlægningen er i fuld gang:  ”I DIF og DGI har vi et mål om at få verdens mest aktive befolkning gennem ’Bevæg dig for livet’. Med en så stor løbefest er jeg sikker på, at vi både kan få sat gang i en stor folkelig fest og bevægelse i hele landet. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at arrangere en festlig dag i samarbejde med Dansk Atletik Forbund og de fem byer”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.