London i fremgangens tegn

3

London turisme ferie undergroundTURISME: De mange lavprisselskaber og på det nærmeste en luftbro til London præger turistfremgangen.

Et turistboom til London fik den bedste start i 2. kvartal frem mod selve sommerferien. I andet kvartal kom 5,1 mio. internationale turister til byen, hvilket igen er en fremgang på seks procent.

Selv om man af gode grunde ikke kan fastslå, hvor meget de brugte på et ophold i London, er estimatet ca. 3,2 mia. pund.

I løbet af de seneste fem år er antallet af internationale turister steget med 22,5 procent. Men det er ikke bare London, som har nydt godt af turisttilstrømningen. Men Storbritannien som helhed. I 2. kvartal i år fra april til og med juni ankom ikke færre end 9,9 mio., heraf halvdelen til London.

Londons borgmester Boris Johnson bruger store ord, når han skal udtale sig om fremgangen: ”Disse besøgstal viser, at vores pragtfulde hovedstad simpelthen er det bedste sted på Jorden at besøge.”

Så kan det vist ikke blive meget større.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "London i fremgangens tegn"

Notify of
avatar
Martin BM
Martin BM

Er der mon en sammenhæng mellem de alt for billige flybilletter og turisttilstrømningen?
Og hvor mange af disse turister tager egentlig på stadion for at se fodbold og drikke øl til overpriser? Det er jo meget billigere at se kampene hjemme i sofaen.
Det kan vel ikke passe at folk hopper lige i fælden.. Vi afventer spændt din analyse, Ejvind Olesen.

Poul Larsen
Poul Larsen

Det er selvfølgelig dejligt med de lave flypriser til London. Så meget større er skuffelsen, når man ser, at et hotelværelse i centrum koster kr. 2.000 – kr. 3.000 pr. nat.

Torben Vinther
Torben Vinther

Poul Larsen: Man behøver vel heller ikke at bo på Piccadilly 🙂 man finder ofte nogle fornuftige priser i Bayswater / Queensway / Paddington området og der er kort tid til centrum med undergrunden. Bruger selv ofte The London Regency som ligger i South Kensington og det er ganske fint til en fornuftig pris.

wpDiscuz