Lufthansa aflyser 930 fly i dag

lufthansa fly hangar teknikFrem til midnat opgiver Lufthansa at gennemføre 930 flyvninger i Europa fra Frankfurt, München og Düsseldorf.

Strejken blandt kabineansatte rammer i dag ca. 100.000 passagerer. Lufthansa-fly fra København til Frankfurt ramt, men ikke til München.

Den seneste strejke fra nogle af de 19.000 medlemmer af Lufthansas fagforening for kabineansatte, UFO, begyndte i fredags og skal efter planen vare til på fredag. Parterne er uenige om bl.a. løn- og pensionsforhold.

I dag rammes 930 Lufthansa-flyvninger til og fra Star Alliance-medlemmets største lufthavne, Frankfurt, München og Düsseldorf.

I dag er alle Lufthansa-flyvninger fra Frankfurt til København aflyst, det samme er flyvninger fra Billund til Frankfurt. Omvendt ser det ud til, at alle Lufthansa-flyvninger fra München til København gennemføres.

Lufthansas opdaterede trafikprogram kan bl.a. ses på hjemmesiden: lh.com

Lufthansa prøver at nedbringe sine omkostninger for indenfor Europa at klare sig i konkurrencen mod bl.a. lavprisselskaber og på langruterne til bl.a. Fjernøsten i kampen mod f.eks. de store Gulf-selskaber, Emirates, Etihad og Qatar Airways.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.