Lufthansa overtager hele Brussels Airlines

Lufthansa Group har valgt at købe de resterende 55% aktier i SN Airholding, moderselskabet for Brussels Airlines, for integrere det belgiske selskab i Lufthansas Eurowings Group fra 2018.

Overtagelsen gennemføres i starten af januar og prisen for de resterende aktier er 2,6 millioner Euro, som overføres til et konsortium af 30 aktionærer.

“Vi har oplevet en række afgørende ændringer i branchen og gennem de seneste måneder en voldsom vækst i konkurrenceniveauet. Vi forventer endnu flere konsolideringer og de stærke flyselskaber bliver større – og det vil vi også være”, siger Lufthansa Groups CEO Carsten Spohr.

”Brussels Airlines attraktive marked, det etablerede Afrikanske rutenet og en fordelagtig omkostningsstruktur, vil medvirke til at styrke Lufthansas og Eurowings markedsposition”.

“Efter overtagelsen vil Brussels Airlines drive sine 23 langruter og sine 79 ruter i Europa, som en del af Eurowings Group, som hermed vokser til 180 fly”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.