Lufthavn fyrer kendte chefer

2
Ole Wieth Christensen.
Ole Wieth Christensen, Director of Airline Sales & Route Development i Københavns Lufthavn, forlod sammen med lufthavnens pressechef i går deres stillinger med øjeblikkelig virkning.

LUFTHAVNE: Af ukendte årsager opsagde Københavns Lufthavn i går to af sine bedst kendte profiler, sin direktør for ruteudvikling samt pressechefen. Lufthavnen vil ikke fortælle om grunden til, at begge i går stoppede med øjeblikkelig virkning. Opsigelserne har ikke at noget med hinanden at gøre.

Københavns Lufthavn stoppede i går meget uventet ”samarbejdet” med Ole Wieth Christensen, Director of Airline Sales & Route Development, og pressechef Søren Hedegaard Nielsen, to af lufthavnens bedst kendte og anerkendte profiler.

I en orientering skrev lufthavnens Chief Commercial Officer, Peter Krogsgaard, siden sidste efterår, bl.a.: ”Vi har en ambitiøs plan for at skabe vækst til CPH A/S (virksomheden der driver selve Københavns Lufthavn, red). Vi har store ambitioner for fremtiden, hvor vi ser endnu større krav til vores aeronautiske strategi og analysearbejde… Vi har i dag valgt at opsige samarbejdet med Ole Wieth Christensen, Director of Airline Sales & Route Development, som fratræder pr. dags dato. Ole har sammen med Airline Sales Teamet loyalt skabt solide resultater for CPH, og jeg ønsker Ole rigtig god vind fremover.”

Peter Krogsgaard tilføjede, at lufthavnen nu søger efter ny leder for Airlines Sales & Route Development og han i mellemtiden overtager ledelsen af Airline Sales-teamet.

42-årige Ole Wieth Christensen har været over 12 år i Københavns Lufthavn, heraf ti år som chef for Airline Sales. Det var i går ikke muligt for standby.dk at få kommentar fra Ole Wieth Christensen, men det er ikke mere end nogle uger siden, at Ole Wieth Christensen og hans team hjemtog prisen til Københavns Lufthavn for anden gang på tre år som verdens bedste lufthavn til ruteudvikling – valgt af flyselskaber fra hele verden – i kategorien ”lufthavne mellem 20 og 50 mio. årlige passagerer.”

I går orienterede også lufthavnens kommunikationsdirektør, Henrik Peter Jørgensen, bl.a. standby.dk om, at ”jeg i dag har valgt at tage afsked med Søren Hedegaard Nielsen, der stopper som pressechef i Københavns Lufthavn.”

Videre hed det: ”Vi har i CPH en ambitiøs strategi for samarbejdet med interessenterne, pressen og omverdenen. Vi skal møde nye udfordringer, forventninger og muligheder på den bedst mulige måde, og det kræver i et vist omfang nye kompetencer. Derfor stopper Søren Hedegaard Nielsen i dag efter gensidig aftale. Jeg takker Søren for indsatsen og resultaterne i pressearbejdet for CPH og ønske ham held og lykke med nye udfordringer i hans fortsatte karriere. Jeg igangsætter nu rekruttering af en ny pressechef.”

Søren Hedegaard Nielsen har i over syv år været lufthavnens meget vidende, hjælpsomme og ”kampklare” pressechef.

De to meldinger om dobbeltfyringen i lufthavnen kastede ikke lys over årsagen til, at Ole Wieth Christensen og Søren Hedegaard Nielsen stoppede i går.

Kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen havde i går ikke lyst til at komme med flere informationer.

”Der har ikke været andre opsigelser i går i CPH, så du kan ikke skrive, at der har været massefyringer eller et blodbad. Vi har meldt det ud, vi ønsker, og forventer ikke at komme med flere informationer om dette. Vi valgte at informere om de to opsigelser i går for ikke at sprede dem ud over flere dage,” sagde Henrik Peter Jørgensen til standby.dk

Til spørgsmålet om, hvorfor ingen af de to informationsskrivelser var mere konkrete om årsagen til det indstillede samarbejde, sagde Henrik Peter Jørgensen: ”Den irritation må man leve med. Chefer skal vurdere, om der mangler kompetence i deres afdelinger.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Lufthavn fyrer kendte chefer"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

Det bliver svært at finde en dygtigere mand end Ole Wieth Christensen og hans resultater taler for sig selv.

Hansen
Hansen

Det ser ut til at noen av realitetene bak “resultatene” har kommet for verden!

wpDiscuz