Luksushotellet Plaza i New York til salg

plaza new yorkHotellet på Fifth Avenue og med udsigt til Central Park på Manhattan skal tvangssælges, skriver Bloomberg News.

Siden 1907 har det fornemme hotel budt et velhavende klientel på komfortabel overnatning i et af sine 282 værelser, hvoraf de 108 er suiter. Det er hotellet, der spillede en stor rolle i filmen Alene Hjemme 2 fra 1992, men det optræder også i F. Scott Fitzgeralds bogklassiker The Great Gatsby fra 1925 og i filmatiseringen af bogen fra 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, skriver finans.dk.

I dag er hovedejeren selskabet Sahara India Pariwar, der i 2015 misligholdt sit lån i ejendommen. I spidsen for selskabet står Subrata Roy, der siden 2014 har siddet fængslet i Indien for at bedrage investorer. Derfor overtog Bank of China lånet, som banken solgte videre til milliardær-brødrene David og Simon Reubens, der nu har planlagt en auktion den 26. april. Det ventes, at salgsprisen vil ligge på omkring en milliard dolllars.

Det er noget mere end Donald Trump i sin tid fik ud af salget. Han solgte den videre for 325 millioner til en investorgruppe med den saudi-arabiske prins Alwaleed bin-Talal.

Hotellets mest berømte suite, Royal Plaza Suite, er på 400 kvadratmeter og koster omkring 200.000 kroner at overnatte i.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.