Mønsterbryder ny direktør for First Hotel i Kolding

Yasar Nazir blev fra starten af denne måned rykket op fra salgschef for First Hotels på bl.a. Fyn til direktørstolen for kædens hotel i Kolding med ca. 50 ansatte og 132 værelser.

Han kom til First Hotels i 2009 og har bl.a. været gennem kædens talentprogram. Yasar Nazir var blandt 40 ansøgere til jobbet som direktør på First Hotel i Kolding, hvor han afløste Edel Clausen. Forinden havde han som lederaspirant hos First takket nej til at blive direktør for et First-hotel i hhv. København og sydsvenske Karlskrona.

Yasar Nazir er født i Pakistan, opvokset i den berygtede Odense-bydel Vollsmose. Efter uddannelse som serviceøkonom arbejdede han sig op igennem graderne på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense, hvor han endte som salgschef.

I 2009 blev han ansat hos First Hotels med base på Grand Hotel i Odense. Også i 2009 åbnede han sin take-away-restaurant, Ammi Jee’s, hvor hans bror er direktør.

Han fik i 2010 prisen som Årets Erhvervstalent på Fyn, fordi han efter juryens mening har et drive samt en idé- og initiativrigdom helt ud over det sædvanlige.

”Han er skarp. Han er analytisk. Han vil vise, at han kan få det bedst mulige ud af sine evner,” begrundede jury-formand Per Westergård, ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende, valget ved præmieoverrækkelsen.

Skrevet af redaktionen