Mageløse middage i august

nedigryden1Madfestivalen Copenhagen Cooking går i luften fra  den 23. august til den 1. september med gastronomiske oplevelser, der bl.a. hylder måltidet som socialt samlingspunkt.

Det sker med særligt blik på spiseoplevelser på steder ud over det sædvanlige, fokus på det bæredygtige og de urbane haver og events, hvor gastronomien sættes ind i en historisk eller kulturel ramme.

Der vil der være både nye og kendte events på programmet.  Bl.a. kan man opleve ’Nordic Taste’, hvor en række toprestauranter fra Skandinavien byder på smagsprøver, og gadefesten ’Taste the World’, hvor internationale restauranter byder på småretter. I år foregår eventen på Prags Boulevard på Amager.

Andre events på det endnu ikke offentliggjorte program er et Danmarksmesterskab i smørrebrød, Årets børnekokke, food walks og pop-up restauranter. Fokus er på den gode kvalitet og de sæsonbestemte råvarer.

Copenhagen Cooking arrangementer er inddelt i forskellige kategorier – ’Nordisk sommer’, ’Fint skal det være’, ’Social food’, ’Skjulte skatte’, ’Grøn revolution’, ’Glas og Flaske’, ’Klog på kogekunst’, ’Københavns baghave’ og ’Mad i børnehøjde’.

Brygger Mikkeller vil, som sidste år, lave en festivaløl til Copenhagen Cooking. Den har titlen Hip, hip hurrah! og bliver med champagne og stikkelsbær. Øllen vil blive solgt på Mikkellers barer og ved udvalgte events under festivalen.