Mangel på synlighed gav mindre salg

jysk rejsebureau københavn ferie

De ansatte hos Jysk Rejsebureaus kontor i København, forrest fra venstre Lene Grøn, Anna Margrét Ásbjarnardóttir og Randi Jensen. I samme rækkefølge bagest: Stina Houling Sørensen, teamleder af kontoret Martin Büchner Marschner, Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau, og Anne Grandahl Lauridsen.

REJSEBUREAUER: Det var uklogt da Jysk Rejsebureau for fem år siden lukkede i København, det gav markant drop i salget fra hovedstadsområdet. Nu er det store oversøiske rejsebureau netop genåbnet ved Strøget med 6 ansatte. Jysk Rejsebureau har planer om nye kontorer.

”Vi mistede 35 pct. af vores kunder fra København og Sjælland efter Jysk Rejsebureau lukkede i København. Vi sælger typisk komplicerede oversøiske rejser – kunderne har behov for at kigge os i øjnene; derfor er det vigtigt med walk-in mulighed som vi nu har i vores nye rejsebureau i Knabrostræde. Salg af rejser via hjemmesider og callcentre fungerer ikke altid for os.”

Det sagde Jysk Rejsebureaus direktør, Niels Amstrup, i går til standby.dk ved åbningen af dets nye rejsebureau i København. Jysk Rejsebureau har planer om flere end de nuværende fire rejsebureauer i Danmark – hvor det næste kommer, vil Niels Amstrup endnu ikke ud med.

Jysk Rejsebureaus omsatte sidste år for 200 mio. kr. Det er del af Horizon-gruppen, der også tæller Kilroy Travel. Gruppen omsatte sidste år for 450 mio. kr.

Forrige år åbnede Jysk Rejsebureau nyt rejsebureau i Herning – her går det så godt, at det fra den kommende sommer stiger fra 4 til 8 ansatte. Jysk Rejsebureau har 11 ansatte i Aalborg og 28 på dets primære rejsebureau i Aarhus.

”Jysk Rejsebureaus primære konkurrenter i hovedstadsregionen er FDM Travel på rejser til USA samt MyPlanet på rejser til Australien og New Zealand samt Profil Rejser. Vores hovedrejsemål er USA fulgt af Thailand og Australien. Sidste år havde vi 17.000 rejsende – vores mest brugte flyselskaber var Air France KLM, Emirates, Qatar Airways og Thai Airways,” sagde Niels Amstrup i går til standby.dk

Salget af rejser hos Jysk Rejsebureau er ligeligt fordelt mellem rejser for f.eks. studerende til de noget ældre. Rejserne koster i snit 12.500 kr. For nylig satte Jysk Rejsebureau rekord ved salg af rejse for fire personer til Maldiverne – samlet pris var 300.000 kr.!