Marchal kåret som årets bedste restaurant

marchalHotel d’Angleterres Michelin-restaurant Marchal blev søndag aften kåret som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide ved en gallafest på Hotel Frederiksminde i Præstø.

Ifølge Den Danske Spiseguides redaktør Bent Christensen er det helhedsindtrykket, som udløser prisen: ”Det er den entusiasme, der er til stede, og kombinationen af køkken, vinliste, atmosfære og service. Der er intet, der falder igennem. København har fået en hotelrestaurant i international topklasse”.

Restaurant Marchal åbnede i 2013 med Ronny Emborg som køkkenchef. Michelin-stjernen fra marts var hans anden. Marchal var nomineret sammen med AOC, Studio, Frederikshøj, Frederiksminde Hotel og Noma, skriver ekstrabladet.dk.

Restauranten vandt også prisen for Årets Oste, mens Torsten Vildgaard fra Studio i København blev kåret som Årets Kokkeprofil, mens Nordisk Spisehus i Aarhus blev Årets Frokostrestaurant. No 61 i Odense er Årets Bistro/Brasseri, mens Frederiksminde Hotel fik prisen for Årets Bo&Spis adresse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.