Markant nedgang i rejsebranchen

Flere store aktører i den danske rejsebranche oplyser om nedgang. Nu kommer samme melding fra landets største turoperatør, Billetkontoret.

 

 

 

»De sidste fire-fem måneder har vi haft nedgang på 15-20 pct. grundet usikkerhed om boligpriser og renteniveau. Nedgangen er i midtersegmentet – top- og bundsegmentet køber samme antal rejser som hidtil,« siger adm. direktør for Billetkontoret Jesper Schou.

 

 

Midtergruppen har tidligere været på rejser i Kina og Galapagos Øerne og køber nu billigere rejser, så derfor er Stig Elling og resten af charterbranchen glad i denne tid,« siger Jesper Schou.

 

 

Et dyk som nuværende rammer branchen hvert femte-sjette år, og trods nedgangen har Billetkontoret ikke planer om at reducere medarbejderstaben. 

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.